Gizlilik Politikası

  • Home
  • Gizlilik Politikası
Shape Image One
Shape Image One
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
Shape Image One

Alinea Tercümanlık olarak gizliliğinize ve verilerinizin güvenliğine değer veriyoruz. Başta özel hayatın gizliliği olmak üzere temel hak ve özgürlüklerin korunması amacıyla hazırlanarak yürürlüğe giren 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” (KVKK) uyarınca kişisel verileriniz kapsamında hangi verileri topladığımız, veri toplamamızın amaçları ve verilerinize ilişkin haklarınızla ilgili olarak sizi aydınlatmak üzere bu Gizlilik Politikası’nı hazırladık.

Kişisel verileriniz aşağıda belirtilen yöntem, dayanak, amaç ve koşullar çerçevesinde ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar işlenmekte ve bu verilerin korunması için gerekli tüm idari ve teknik tedbirler şirketimizce alınmaktadır. İşbu Gizlilik Sözleşmesi, https://www.alineatercume.com sitesine üye olan tüm kullanıcılar için 18.02.2022 tarihinde ve bu tarih ve sonrasında kayıt olan tüm kullanıcılar açısından kayıt oldukları kayıt tarihinden itibaren geçerlilik kazanır.

Bu Gizlilik Politikası yalnızca https://www.alineatercume.com (“İnternet Sitemiz”) için geçerlidir. Bu Gizlilik Politikası’nı kabul etmiyorsanız İnternet Sitemizi kullanmaya devam etmemelisiniz.

Alinea Tercümanlık  olarak kişisel bilgilerin gizliliğinin muhafaza edilmesi bizim ilk önceliğimizdir. Temel amacımız, gizlilik ile ilgili uygulamalarımızın son kullanıcılar tarafından kolayca anlaşılabilir olmasıdır.

İşbu başlık altında, Şirket tarafından işlenen ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca kişisel veri, gerçek kişileri belirli veya belirlenebilir kılan her türlü veridir. Aksi açıkça belirtilmedikçe, işbu Gizlilik Politikası kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında “Kişisel Veri” ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsayacaktır:

Kimlik Bilgisi

İletişim Bilgisi

Kullanıcı Bilgisi

Kullanıcı İşlem Bilgisi

İşlem Güvenliği Bilgisi

Finansal Bilgi

Hukuki İşlem ve Uyum Bilgisi

Pazarlama Bilgisi

Talep/Şikâyet Yönetimi Bilgisi

Olay Yönetimi Bilgisi

 

Çerezler

İnternet sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Çerezler, bir İnternet tarayıcısı üzerinden bir bilgisayar sisteminde saklanan ve kaydedilen metin dosyalarıdır.

Pek çok internet sitesi ve sunucusu çerez kullanmaktadır. Birçok çerez, çerez kimliğine sahiptir. Çerez kimliği, çerezlerin benzersiz olarak tanımlanmasını sağlayan bir tanımlayıcıdır. Bu kimlik, Internet sayfalarının ve sunucularının, çerezin depolandığı İnternet tarayıcısına atanabileceği bir dizeden oluşur. Bu, ziyaret edilen web sitelerinin ve sunucuların, bireyin tarayıcısını başka çerezleri içeren diğer internet tarayıcılarından ayırt etmesine olanak tanır. Belirli bir web tarayıcısı, benzersiz çerez kimliği tarafından tanınabilir ve tanımlanabilir. Çerezleri kullanarak, bu web sitesinin kullanıcılarına çerez olmadan mümkün olmayan daha kullanıcı dostu hizmetler sunabiliriz.

Çerez aracılığıyla web sitemizdeki bilgiler ve teklifler kullanıcı açısından optimize edilebilir. Çerezler, daha önce de belirttiğimiz gibi, web sitemizin kullanıcılarını tanımamızı sağlar. Bu tanımanın amacı, kullanıcıların web sitemizi kullanmasını kolaylaştırmaktır. Örneğin, çerez kullanan bir web sitesinin kullanıcısı, web sitesini her ziyaret ettiğinde kimlik bilgilerini yeniden girmeye ihtiyaç duymaz çünkü bu işlem, web sitesi ve kullanıcının bilgisayar sisteminde saklanan çerez tarafından yapılır. Başka bir örnek, çevrimiçi mağazadaki alışveriş sepeti çerezidir. Çevrimiçi mağaza, bir müşterinin sanal alışveriş sepetine yerleştirdiği öğeleri bir çerez aracılığıyla hatırlar. İlgili kişi, internet tarayıcısını uygun bir şekilde ayarlayarak web sitemiz aracılığıyla çerezlerin oluşturulmasını önleyebilir ve böylece çerezleri kalıcı olarak reddedebilir. Ayrıca, önceden ayarlanmış çerezler herhangi bir zamanda bir internet tarayıcısı veya diğer yazılımlar aracılığıyla silinebilir. Bu işlem, tüm yaygın internet tarayıcılarında yapılabilir. İlgili kişi kullanılan İnternet tarayıcısında çerez ayarını devre dışı bırakırsa, web sitemizin tüm işlevleri tam olarak kullanılamayabilir.

 

Kişisel bilgilerin güvenliğinin sağlanması için, Alinea Tercümanlık, SSL şifreleme yöntemi kullanılan sağlam ve güvenli bir teknoloji altyapısı kullanacaktır. Gizlilik Politikamızda her zaman değişiklik yapabiliriz. Esaslı değişiklikler yaptığımızda size bunları bildireceğiz.

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili sorularınız ve yorumlarınız için info@alineatercume.com.tr adresinden bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

 

Veri İşleme Sorumlusu Bilgileri

Aşağıda veri sorumlusuna ulaşabilmeniz için adres, telefon ve elektronik posta adresi bilgileri paylaşılmıştır. Kişisel verilerinize ilişkin herhangi bir soru, sorun ve talep halinde veri sorumlusu ile iletişime geçebilirsiniz. Aydınlatma yükümlülüğü kapsamında tarafınızla en kısa sürede iletişime geçilerek bilgilendirme yapılacaktır.

 

Nurettin ÇİL/Alinea Tercüme ve Danışmanlık Ofisi

Adres                                  : İstiklal Mh.Reşadiye Esnafı Sk. Yelkovan İş Hanı No:87 Odunpazarı/ESKİŞEHİR

Telefon                              : 0531 690 96 22

E-Posta                              : info@alineatercume.com

Çalışma Saatlerimiz        : Pazartesi-Cuma (09:00-18:00) Cmt (09:00-16:00)

 

 

 

WeCreativez WhatsApp Support
Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada. Bize herşeyi sorabilir siniz!
👋 Merhaba, nasıl yardımcı olabiliriz?